André Celis Natuursteen

Wij bij André Celis Natuursteen zijn gespecialiseerd in het verwerken en plaatsen van natuursteen. Dankzij onze jarenlange opgebouwde kennis,
ons modern machinepark en een enthousiast team, zijn wij klaar om architect, aannemer en particulier te begeleiden in alle projecten.

Bij André Celis Natuursteen kan je terecht voor uiteenlopende creaties op maat. Gaande van keukenwerkbladen, badkamers tot trappen en venstertabletten.
Wij komen alles nauwkeurig opmeten met een digitaal meettoestel en verwerken zelf de natuursteenplaten in ons eigen atelier.
Ook voor de plaatsing kan je beroep doen op ons professioneel team van medewerkers.
Eigen atelier

André Celis Natuursteen beschikt over een eigen atelier waar de platen verzaagd worden. Dankzij onze moderne machines en infrastructuur kunnen wij u kwaliteitsproducten afleveren aan competitieve prijzen. André Celis Natuusteen produceert uw maatwerk op een uiterst professionele manier.

Onze gespecialiseerde medewerkers kennen de producten door en door en kunnen u verder helpen met waardevol advies. Een eigen plaatsingsteam maakt het dienstenplaatje compleet.


André Celis Natuursteen - eigen atelier


Platenhal

André Celis Natuusteen beschikt over een ruim assortiment natuursteenplaten op voorraad voor een snelle verwerking en levering van de meest gebruikte materialen. Andere platen zijn op bestelling verkrijgbaar.


André Celis Natuursteen - platenhal


Eigen plaatsingsteam

André Celis Natuursteen beschikt over een zeer competente eigen plaatsingsdienst. Wij komen eerst alles nauwkeurig opmeten met een digitaal meettoestel, daarna zorgen wij voor de plaatsing en afwerking.


André Celis Natuursteen - eigen plaatsingsteam


Toonzaal

Kom onze vernieuwde en moderne toonzaal bezoeken. Ontdek de verschillende materialen en de oneindige toepassingsmogelijkheden.


André Celis Natuursteen - toonzaal


Toonpark

Ook buiten in de tuin, op het terras en rond de vijver of het zwembad krijgt natuursteen zijn plekje. Denk maar aan de vele toepassingen in Belgische blauwe hardsteen.

Kom zeker ons toonpark te Lubbeek eens bezoeken om ideetjes op te doen!


André Celis Natuursteen - toonpark